A Mada nyerte az NB II-es megyei rangadót

By Bodnár Tibor
Asztalitenisz csapatbajnokságok: a bajnoki címre hajtó NB I-es nyírbátori csapat nyert, az NB II-ben viszont a nyírmadaiak legyőzték a bátoriak kettes számú alakulatát.

NB I., férfi

Borsod Volán II–Nyírbátori ASE 4–14
Biztosan hozta a kötelezőt a nyírbátori csapat a gyengébb játékerőt képviselő hazaiakkal szemben. Győztek: Ciupe, Kiss Zs. 4-4, Tóth Zs. 3, Tóth G. 2 és a Tóth Zs., Tóth G. páros.

NB II., férfi

Nyírmadai ISE–Nyírbátori ASE II 12–6
Nagyon éles mérkőzésen akár fordított eredmény is születhetett volna, a döntetlen talán igazságosabb lett volna. Gy.: Pacuk P. 4, Szabó S., Paszternák 3-3, ifj. Krivács A. és a Szabó S., ifj. Krivács A. páros, illetve Szöllősi T., Bánhidi 2-2, Szarka és a Szöllősi T., Bánhidi páros 1-1.

Apagy SE II–Váci RSE II 7–11
Az apagyiaknak mindenképpen nyerniük kellett volna a bentmaradás kiharcolásához, végül veszítettek – tiszta lelkiismerettel. Kérdés, hogy ebben a fordulóban ezt mindenki elmondhatja-e magáról… Gy.: Szűcs A., Király Cs., Német T. 2-2, Benga 1.

NB III., férfi

Apagy SE III–Hajdúnánás 2–16
A hazai csapat öt meccset veszített el nyert állásból döntő szettben, így esélye sem volt a szorosabb eredmény elérésére. Gy.: Ráti S., Kiss Z. 1-1.

Jászkun Volán II–Vásárosnaményi SZSE 9–9
Tartalékos összetételben a döntetlen is bravúros eredménynek számít a listavezető naményi csapat részéről. Gy.: Misák, Sztoj 3-3, Szilágyi Z. 2 és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

DSE Karcag–Várda ASE 11–7
A papírforma érvényesült, a jobb erőkből álló karcagi csapat megérdemelt győzelmet aratott. Gy.: Pokol P., Márföldi 2-2, Arady, Újvári és Úhjvári, Pokol P. páros 1-1.
hirdetés