Helyi közélet

2017.01.19. 08:24

Nyíregyházi mélygarázsban lángolt egy autó - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vásárosnamény és Kisvarsány között egy vasúti átjáróban egy nyerges tehergépkocsi és egy tehervonat összeütközött. A Vásárosnaményi Önkormányzati Tűzoltóság és a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság daruja vonult az esethez. A járműveknek szerencsére nem volt rakományuk. A vonat Záhony felé haladt a 111-es számú vasúti vonalon, ami egy mozdonyból és 15 üres vagonból állt. Személyi sérülés nem történt. A baleset a közúti közlekedést nem érintette. A műszaki mentés idejére a vasúti forgalom az érintett szakaszon állt. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Nyíregyházán egy mélygarázsban egy ukrán fogalmi rendszámú személygépkocsi égett. A tulajdonos a tüzet fali tűzcsap segítségével eloltotta. Személyi sérülés nem történt. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság áramtalanította a gépjárművet és elvégezte az utómunkálatokat.

Nagyhalász és Tiszarád között egy személygépkocsi árokba csúszott és az oldalára borult. Személyi sérülés nem történt. Az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság 4 fővel és Nagyhalászi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 3 fővel vonult az esethez. Az egységek az áramtalanítást elvégezték és munkagép segítségével az árokból a gépkocsit kiemelték. Anyagi kár nem keletkezett.

Nyíregyházán egy kb. 15 méter magas fa az erős szél következtében veszélyesen megdőlt. A fa épületet, járókelőket és parkoló autókat veszélyeztette. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 3-as egysége és létra szere motoros láncfűrész segítségével a fát eltávolította, így további anyagi kár nem keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Ibrány településen az általános iskoláról nagyméretű jégcsapok lógtak, a diákokat veszélyeztetve. Az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság egysége kéziszerszámok segítségével a veszélyt megszüntette.

Nyíregyházán, a Városháza tetejéről 20 méter hosszan jégcsapok lógtak, veszélyeztetve a járókelőket. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók magasból mentő gépjármű és kézi szerszámok segítségével a jégcsapokat eltávolították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Vásárosnamény - Rakomány nélküli tehervonattal ütközött egy kamion Vásárosnaménynál szerda délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Mávinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában