A Mátészalka vette el a Trió-Maxi veretlenségét

A záhonyiak bravúrral szereztek pontot Hajdúnánáson
A záhonyiak bravúrral szereztek pontot Hajdúnánáson - © Fotó: magánarchívum
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz, NB-s csapatbajnokságok: A nyíregyháziak bajnoki címét már nem veszélyezteti a végeredmény, de így is bombameglepetés történt.

NB I, férfi

Útfestők-Apagy SE–Univer Kecskemét 12–6

A hat döntőszettes meccsből négyet is az apagyiak nyertek, mindez nagyban hozzájárult a hazaiak végső sikeréhez. Győztek: Bari 4, Nagy B. 3, Hodász, Poór T. 2-2, és a Bari, Nagy B. páros 1.

Gödöllői EAC–Nyírbátori ASE 10˜–8

Bár Molnár Dávid és Kővári Balázs megint extrát játszott, de a másik két nyírbátori játékos kétszer is nagy csatában alulmaradt, így a bravúrpontot nem sikerült megszerezni. Gy.: Molnár D. 4, Kővári 3, a Kővári, Molnár D. páros 1.

NB II

Vásárosnaményi SZSE–Szerencs VSE 4–14

Ezúttal nem jött ki a lépés a naményi csapatnak, így a tabellán eddig mögötte álló Szerencs megelőzte a beregieket. Gy.: Szilágyi Z. 2, Tuckanjuk és a Szilágyi Z., Sztoj páros 1-1.

Lőrinci AC–Apagy SE II 2–16

Valamennyi apagyi játékos jól teljesített, így biztos győzelmet arattak a vendégek, köszönhetően a megnyert ötjátszmás mérkőzéseknek is. Gy.: Szűcs A., Fodor G. 4-4, Kiss Z., Fodor I. 3-3, a Szűcs A., Kiss Z. és a Fodor I., Fodor G. páros 1-1.

NB III

Mátészalkai MTK–Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE 10–8

Az eddig százszázalékos, már matematikailag is bajnok, kissé tartalékos összetételben szereplő nyíregyháziak ellen bravúrgyőzelmet értek el a szalkaiak. Gy.: Hegedűs T., Damasiewicz N. 3-3, Hegedűs Z. 2, Varga S. és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1, illetve Sallai 4, Joó Z., Zolcsák, Bacsó A. és a Sallai, Joó Z. páros 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Teva-Debrecen SE II 0–18

A tartalékos összetételben kiálló fehérgyarmatiak erejéből csak szettekre futotta.

Várdai ASE–Debreceni ABE-DEAC 17–1

A kisvárdai csapat magabiztos győzelemmel érvényesítette a papírformát. Gy.: Márföldi, Pokol P., Újvári 4-4, Varga P. 3, a Márföldi, Varga P. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Hajdúszoboszlói AK–Nyírmadai ISE 6–12

Az egységes csapatteljesítményt nyújtó madaiak győzelméhez nem férhetett kétség. Gy.: Pacuk P. 4, Szabó S. 3, Nagy A., Paszternák 2-2, a Pacuk P., Szabó S. páros 1.

Hajdúnánás–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 9–9

Szoros, sportszerű és izgalmas mérkőzésen szereztek pontot a záhonyiak. Az utolsó mérkőzésen Csépke Zoltán bravúrgyőzelmével alakult ki a végeredmény. Gy.: Csépke 3, Petró L., Sütő L. 2-2, Lovácsi és a Lovácsi, Sütő L. páros 1-1.

Tiszaújváros–Nyírbátori ASE II 11–7

Tartalékos felállásban álltak ki a bátoriak, és csak megszorítani tudták az ellenfelüket. Gy.: Szőllősi T. 4, Tölgyes D. 2, a Szőllősi T., Tölgyes D. páros 1.
hirdetés