“A meccsen többet passzoltunk mint eddig az összes őszi fordulóban”

“A meccsen többet passzoltunk mint eddig az összes őszi fordulóban”
© Fotó: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport 13. fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.

Nagydobos-Tisztaberek 1-0 (0-0)

Nagydobos, 80 néző, v.: Fehér.

Nagydobos: Pindzsula – Derceni, (Paragh), Kontros, Murguly Cs., (Bágány G.), Bégány, (Pap), Paragh, (Szatlószki), Szabó, Nagy, Blanár, Murguly N., Biró. Edző: Borza László.

Tisztaberek: Makay – Berki, Rudnák, (Kálló), Juhász, Nagy, Szilágyi, Bencze, Tóth, Kocsán, Jóni, Garda. (Garda P). Edző: Oroszi István. Gól: Szatlószki. Ifi: 0-8.

Borza László: – Tipikus egy gólos meccsen nekünk sikerült azt az egyet berúgni. Gratulálok a csapatomnak, nagyon tetszett ez a hozzáállás.További sok sikert a Tisztabereknek!

Oroszi István: – A mai meccsen a döntetlen reálisabb lett volna. Az a kis picike plusz, ami a meccs megnyeréséhez kellett volna dobosiaknál volt meg.

Terem-Beregdaróc 2-10 (1-4)

Terem, 40 néző, v.: Híres.

Terem: Nagy (Gergely) – Danó, Schvarczkopf, Baráth, Sopronyi, Csoba, Páskuly, Schmidt, Tanka, Jéri, Orgován. Edző: Képíró Dániel.

Beregdaróc: Ficze – Deák, Pecherskyi, Slyvka, D.Pethe, (Légrádi), Deák, (Kiss), Varga, Rózsa, (Szász), Danku, (Szalai), Dávid, Ács. (Lukovics). Edző: Baracsi Endre.

Gól: Sopronyi, Jéri, illetve Deák, Rózsa.3, Danku, Ács.2, Szalai.2, Lágrádi. Kiállítás: Ifi: 3-1.

Képíró Dániel: – Nem hülyeségből nyilatkoztam a héten, hogy ennek a beregdaróci csapatnak nem ott kellene állni a tabellán, ahol most jelenleg tartózkodik. Megérdemelt vendéggyőzelem született.

Baracsi Endre: – Azzal kezdeném, hogy ilyen körülmények között ilyen jó minőségű pályán nagyon régen játszottunk. Le a kalappal a teremi futballbarátok előtt. A meccsen többet passzoltunk mint eddig az összes őszi fordulóban ennek az eredménye pedig egy látványos és magabiztos győzelem lett. Gratulálok a játékosaimnak a hazaiaknak sok sikert.

Hodász-Kölcse 5-6 (1-2)

Hodász, 120 néző, v.: Kocsis.

Hodász: Széles – Erdődi, Horváth, Sinkó, Bordás, Páll, (Pályi), Botos Gergely, Vass, Széles, Botos Gábor, Varga. Edző: Pálfi József.

Kölcse: Béres – Pál, Sukály, Máté, (Zsoffcsák), Baksa, Sztáraszta, Gyurkó, Halász, (Máté), Szeles, (Srjuba), Sütő, Barkaszi. (Vári). Edző: Máté Imre.

Gól: Bordás.2, (egyet 11-esből), Vass.2, Horváth, illetve Máté.2, Szeles, Srjuba (11-esből), Pál, Baksa. Ifi: 5-1.

Pálfi József: – Nagyon finom volt a nyelve leves, ehhez már csak a győzelem kellett volna, amit remélem egyszer meg is fogunk szerezni.

Máté Imre: – Helyzetek megvoltak de kimaradt két ziccerünk. A második félidőben középpályán jobban megtartottuk a labdát, ennek köszönhetően rúgtunk négy gólt. Huszonöt perc alatt az ellenfél kiegyenlített hibáinkból adódóan. Mi leültünk abban a tudatba, hogy nyerünk, de végül egy tizenegyessel tudtunk fordítani. Ez egy tanuló meccs volt arra, hogy nem szabad lebecsülni az ellenfelet.Sporthírek


hirdetés