A médium, aki megjósolta Trump elnökségét most bejelentette, pontosan mikor tör ki a harmadik világháború

Akt.:
A médium, aki megjósolta Trump elnökségét most bejelentette, pontosan mikor tör ki a harmadik világháború
© Illusztráció: dailystar.co.uk
USA – Horacio Villegasról, a rejtélyes médiumról nem sokat tudni, azon túl, hogy néhányszor már sikeresen bizonyította: belelát a jövőbe. Ennek kiemelkedő példája volt, amikor még 2015-ben megjósolta, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke – őt egyébként csak úgy emlegeti, hogy az “Illuminátusok királya”, és megjósolta, komoly támadásokat fog Szíria ellen végrehajtani, és elrendelni, ami aztán Kínát, Észak-Koreát és Oroszországot is mozgósítani fogja.

A médium most azzal sokkolta a közvéleményt, hogy bejelentette, mikor tör ki pontosan a harmadik világháború – és a legijesztőbb, hogy szerinte akár hetek kérdése lehet a dolog: látomása szerint a 2017 május 13. és 2017. október 13. közötti időszak lesz a harmadik nagy világégés kezdete. Nos, a május 13 már igen közel van – ideje parázni?

Forrás: mirror.co.uk.


Videó: Megfejtették Nostradamus 2017-re szóló próféciáit – Durva dolgok várnak ránk

Egy különleges kóddal értelmezte újra Nostradamus próféciáit egy youtube felhasználó, és elképesztő dolgok derültek ki, amik a közeljövőben fognak zajlani. Különösmód a francia asztronómus és a Biblia Jelenések könyvének sorai szinte teljesen egybevágnak. Félelmetes események közeledtét jelzik a jóslatok.
hirdetés