A megkérdezettek kerülik a veszélyes országokat

A megkérdezettek kerülik a veszélyes országokat
Nyíregyháza – Soltész László és neje egy bulgáriai utazást fontolgat, talán ősszel lesz is belőle valami. – Görögországban és Horvátországban már voltunk, itt még nem, de Törökországba most biztosan nem mennénk – jelentette ki.

Kovácsné Szolnoki Éva először utazik Székelyföldre, ott terveznek egy szép körutat. – Nagyon régen szerettem volna oda eljutni, imádom a hegyvidéket, a tengerparton pedig már többször is voltunk – árulta el.

Kovácsné Szolnoki Éva

Szabó Károly és családja talán belföldi utazást választ, de még nem döntöttek. – Szíriába, Líbiába, olyan helyre, ahol időnként a fegyverek is dörögnek, biztosan nem mennék – felelte.

2 Szab+- K+íroly

Poncsák Dóra a szüleivel ellátogat a keresztanyjához Ausztriába. – Nagyon szeretnék az olasz tengerpartra is elutazni, de van bennünk egy kis félsz, s ahhoz anyát még győzködni kell – válaszolta.

Poncsák Dóra

Kerekesné Udvari Marianna a családjával minden nyárra tervez utazást, az idén Németország lenne az úti cél. – A férjem a bajor vidéken dolgozik, Mindelheimban, ami egy ékszerdoboz, s ott töltünk 2–3 hetet – mondta el.

Kerekesné Udvari Marianna

Kondor Milán nem tervez utazást a nyárra, mert sem idővel, sem anyagilag nem áll úgy. – Bár egy balatoni kiruccanás még összejöhet, s ott fenyegetéstől sem kell tartani – tette hozzá.

Kondor Milán

KM-MJ
hirdetés