A Megoldás és a Gesztus Közhasznú Egyesületek nyárbúcsúztatója Kisvárdán

Fotó: Archív. Nyárzáró gála össztánca a Várszínpadon
Fotó: Archív. Nyárzáró gála össztánca a Várszínpadon - © Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – Kisvárdán, Vásárosnaményban és Záhony térségében működő, szociális szolgáltatást nyújtó Megoldás és a Gesztus Közhasznú Egyesület és társszervei a Várkertben és a Várszínpadon szeptember 12–én /pénteken/ 10 órától, már 10. alkalommal rendezi meg nyárzáró rendezvényét a mondta érdeklődésünkre Maximovits Györgyné–Ibolya, az Egyesület elnöke.

A Megoldás Közhasznú Egyesület ez évben ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. Számos programmal, színpadi előadásokkal, / a meghívott vendégek fellépésével/, kirakodóvásárral, ingyenes vérnyomásméréssel, tombolasorsolással és finom ételekkel várja a kedves érdeklődőket a nyárzáró, embereket megmozgató programja.

A nyárbúcsúztató célja, hogy a fogyatékkal élők és az időskorúak hétköznapjait színesebbé tegye. A munkatársak mellett fellépnek, a gondozottak, egyéni előadók, a papi Napraforgó Nyugdíjas Klub tánccsoportja, a Dögei Nők Egyesülete, a kisvárdai Életet az Éveknek Nyugdíjas Klub, az eperjeskei Szebb Jövőért Nyugdíjas Klub tagjai. A Csakazértis Színkör Vásárosnaményból, a Kisvárdai Kistérségi Szociális Szolgálat Fogyatékos Személyek Nappali Ellátásának Napsugár Színjátszó Csoportja, valamint az intézmény dolgozóinak és az ellátottaik tánccsoportja és még sokan mások, mintegy húsz műsorszám lesz látható a Várszínpadon.

Az egész nap jó hangulatát Rajzinger Csaba vőfély, az élő zenét, Bátyi György zenész biztosítja.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, szeptember 12–én, pénteken 10 órától a Várkertben és a Várszínpadon zajló eseményekre.

– Vincze Péter –
hirdetés