szon-sportoldal

2012.10.29. 12:38

Felállt, majd sokszor lesújtott „Kalapács”

Kis túlzással még a csillárokon is lógtak a nézők szombaton este a kisvárdai sportcsarnokban, a Harcosok Napja elnevezésű K 1-es gálán.

Kis túlzással még a csillárokon is lógtak a nézők szombaton este a kisvárdai sportcsarnokban, a Harcosok Napja elnevezésű K 1-es gálán.A viadalra az ország számos részéről (Pécs, Budapest, Győr, Pápa, Nyíregyháza, Kazincbarcika) érkeztek versenyezők. A házigazda, a kisvárdai Harcosok Klubja Szilvási Team versenyzői közül Csuka Dániel, Rigó Dániel, Rigó Sándor, Szilvási Ádám Magor, Szilvási Roland Botond győztesként hagyták el a szorítót, míg ifj. Szilvási Tibor Hunor egy szoros mérkőzésen pontozással kikapott. A főmérkőzést Szilvási Tibor Koppány a „Kalapács” vívta Bóbis István ellen a WKF K-1 Profi magyar bajnoki övéért a 91 kg-os kategóriában.

A főmérkőzésre teljesen felizzott a hangulat, majd egy pillanatra dermedt csend lett, hiszen az első menet végén Szilvási Tibor bekapott egy tiszta jobb csapottat, amitől rá kellett számolni. A publikum nagy ovációjára „Kalapács” felállt, és folytatni tudta a küzdelmet. A következő négy menetben lábtechnikájának köszönhetően végig irányította a mérkőzést és végül egyhangú pontozással győzött, így a birtokosa lett a profi magyar bajnoki övnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!