A mentésirányító élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta ezt az esetet

Akt.:
A mentésirányító élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta ezt az esetet
© Fotó: Országos Mentőszolgálat
Budapest – Különös panasszal hívta a mentők vonalát egy fiatal nő vasárnap hajnalban… Az esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be Facebook oldalán.

A segélykérő története még pénteken kezdődött, amikor is új cipőt vásárolt egy szombati bulira. A buli ugyan jól sikerült, de az új lábbeliben való tánc, az esemény végére nem bizonyult jó ötletnek. A nő azért kért segítséget, mert annyira feltörte a lábát az új cipő, hogy még a buli hevében megszabadult tőle és cipő nélkül, feltört lábbal, pénz nélkül nem bírt haza menni. A fiatal telefonján nem volt kimenő hívás, így a mentők ingyenesen hívható száma bizonyulhatott a legjobb megoldásnak. Bár bajtársunk azt hitte, hogy valamilyen ízetlen tréfáról van szó, mégis azonnal segített a fiatal lánynak. Elkérte a szülők telefonszámát és értesítette őket, milyen helyzetbe került a lányuk. Valószínűleg ők is telefonbetyárt sejtettek a hajnali telefonhívás mögött, de felhívták a bajba jutottat és elindultak érte. A feltört lábú lányt végül szülei, (stabil állapotban) szállították otthonába. Az eset után az édesapa hálásan köszönte meg a mentésirányító empátiáját, aki élete legabszurdabb segélykéréseként aposztrofálta az esetet.

Forrás: Országos Mentőszolgálat


untitled-collage-75
Budapest - Az Országos Mentőszolgálat videóján Őri Kiss Zsolt mentőgépkocsivezető mutatja meg, milyen is egy vonulás a délutáni csúcsforgalomban. Forrás: Országos Mentőszolgálat [related-post post_id="3701852"]
hirdetés