A mester szerint bele fognak rázódni

A mester szerint bele fognak rázódni
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Tigers legközelebb már a Városi Stadionban lép pályára.

Remekül indította a szezont a Nyíregyháza Tigers amerikaifoci-csapata. A kiemelt bajnokság, a HFL első körében Miskolcon nem tudott pályára lépni a nyíregyházi együttes, így a premier a második körre maradt.

Az elmúlt szombaton a Tiszavasvári úti pályán mintegy nyolcszáz lelkes drukker előtt az újonc Fehérvár Enthroners volt a vendég. A Koronázók a nyitányon kikaptak és az osztrák bajnokságban is szerepelnek.

Még sok hiba csúszott be

Az amerikaiakkal erősített Tigers végül végig vezetve, biztosan szerezte meg a győzelmet. Az újak közül az irányító Brian Gessel és Troy Rice rukkolt ki remek teljesítménnyel, de mások, így a 40 yardos elkapással tédéző Konkoly Péter, vagy a védekezésben jeleskedő Max Nedzelsky is dicsérhető.

– Elégedett vagyok a győzelemmel, de sok hiba csúszott a taktikai elemek kivitelezésébe a labda mindkét oldalán. Emellett rengeteg büntetést kaptunk, szinte biztos vagyok benne, hogy 100 yard fölött van ez a szám. Erre jobban oda kell figyelnünk.

– Azonban ez volt a szezonbeli első meccsünk, még egy kicsit lassan mozogtunk, de bele fogunk rázódni – értékelte a bajnoki debütálást kritikusan Thomas Smythe vezetőedző.

A Nyíregyháza Tigers következő fellépése április 28-án lesz a TD Store Eagles ellen egy új és rangos helyszínen, a Városi Stadionban. A találkozót ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

– ML –
hirdetés