Helyi közélet

2017.08.15. 10:05

Fácán miatt súlyosan megsérült egy pócspetri férfi - Balesetek az elmúlt 24 órában

Csenger, Pócspetri - A megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Csenger, Pócspetri - A megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Csenger Ady Endre úton közlekedett kerékpárral 2017. augusztus 14-én 6 óra körül egy 40 éves helyi férfi. Vele szemben szintén kerékpárral közlekedett egy 44 éves helyi nő, akivel egymás melletti elhaladásuk során összeütköztek. A baleset során a nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Pócspetri irányából Kállósemjén felé közlekedett földúton 2017. augusztus 14-én 10 óra körül lovasfogattal egy 21 éves pócspetri férfi. Közlekedése során egy fasorból előttük kirepült egy fácán, amitől az egyik ló megtorpant, és a fogat utasa, egy 58 éves pócspetri férfi súlyosan megsérült. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában