A Modern Vállalkozások Programja Nyíregyházán!

Akt.:
A Modern Vállalkozások Programja Nyíregyházán!
A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napot szervez Nyíregyházán, amelynek keretében szélesebb képet kaphatnak a kkv-k a vállalkozásuk fejlődéséhez szükséges informatikai hátterük és infrastruktúrájuk korszerűsítésének lehetőségeiről.

A hazai kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a magyar kkv-k vezetői, döntéshozói jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák (IKT) vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a  vállalkozások megszabadulnak az infokommunikációs eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök használata a gazdaságosabb, üzletileg hatékonyabb működést eredményezi és ezáltal felismerjék a digitalizáció által nyújtott előnyöket, fokozzák versenyképességüket, továbbá  segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen európai uniós pályázati források állnak rendelkezésükre ezen céljaik eléréséhez.

Elképzeléseik megvalósításában Magyarország neves informatikai tanácsadói, szakemberei, valamint ezen a  területen már élvonalbeli hazai vállalatok  nyújtanak segítséget a program során.
Várjuk Önt is a  Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napjára!

A rendezvény időpontja és helyszíne: 2016.06.15., 10:00 óra
Lugas Hotel, Nyíregyháza, Prága utca 3.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon lehet.

A regisztrált résztvevők között egy tabletet sorsolunk ki.hirdetés