Helyi közélet

2015.07.09. 19:56

Ejtették az uzsorázás vádját

Tiszarád - Bűncselekmény elkövetésének hiányában megszüntették a nyomozást.

Tiszarád - Bűncselekmény elkövetésének hiányában megszüntették a nyomozást. Egy 45 éves férfi (Sz. László) és 41 éves felesége (Sz. Lászlóné) egy tiszarádi presszóban a vendégek egy részének az elfogyasztott italt hitelbe adta, melyre kamatot számoltak fel. A nyomozás jelenlegi állása szerint volt olyan sértett, akinek a bankkártyáját maguknál tartották, és egy húszezer forintosra nőtt italszámla fejében az illető teljes nyugdíját elvették. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat – tájékoztatta portálunkat 2014. májusában Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Azóta friss hír az ügyben, hogy a nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálati osztálya bűncselekmény el­követésének hiányában megszüntette az eljárást: „a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény ­elkövetése, és az eljárás folytatásától sem várható eredmény” – indokolta döntését jogerős határozatban a rendőrség.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában