A nagymama mindig “jolly joker” a nyári szünetekben

A nagymama mindig “jolly joker” a nyári szünetekben
Nyíregyháza – Murnyák Lászlóné így válaszolt: – A két 8 éves lányunokám egy hétig közös táborozáson vesz majd részt a múzeumfaluban. Melinda röplabdatáborba készül. Egy hetet a Balatonon lesz majd a család. A vakáció nagy részét velem, a nagymamával fogják tölteni a kicsik. 

 

Lengyel Istvánné két fia már felnőtt, nem szorulnak felügyeletre. – Annak idején jól érezték magukat a napközis és az úszótáborokban. Akkoriban jóval pénztárcabarátabb árakat diktáltak a szervezők – mesélte az édesanya.

Lengyel Istvánné

A háromunokás Hajdu Jánosné hétvégi nagymamaként mutatkozott be. – A nagyik kincset érnek, főleg a nyári szünet idején. Lennének táborozási lehetőségek, de a gyerekek nem élnek vele.

Hajdu Jánosné

Lukács Anett, ha csak tehette, a nagyszüleinél táborozott le nyaranta, és élvezte a közös családi kirándulásokat.

Lukács Anett

Révész Ramóna szerint csak olyan táborba szabad beíratni a gyerekeket, amely közel áll az érdeklődési körükhöz, különben nem fogják jól érezni magukat. Kutassuk fel nekik az „igazit”, hogy az a pár nap valóban a felhőtlen időtöltésről szóljon!

Révész Ramóna

Répási Réka minden évben a családjával vakációzik. Több tábort is kipróbált már, a vakáció nagy részében azonban édesanyja és nagymamája volt a „jolly joker”.

Répási Réka

KM-PI
hirdetés