A NAV-osok adóztak a városi stadionban

A NAV-osok adóztak a városi stadionban
Nyíregyháza – A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága, együttműködve Nyíregyháza önkormányzatával családi egészség- és sportnapot rendezett szombaton a városi stadionban.


Az „Adózz az egészségedért!” elnevezésű rendezvény célja az adóhatóságokba vetett társadalmi közbizalom szilárdítása, valamint a megyénkben tevékenykedő szakmai kamarák, érdekképviseletek és az adóhatóság közötti partneri kapcsolat erősítése volt. Az immár második alkalommal megrendezett eseményen jelen voltak a társszervek munkatársai, családtagjai is. A program zenés bemelegítéssel és családi futással indult. A sportolni vágyók focitornán mérkőzhettek meg, az egyéni versenyszámokban indulók rövid- és középtávfutásban, valamint erőnléti versenyekben bizonyíthattak. Az apróságokat gyermekfoglalkoztató és Lulu bohóc várta, míg a nagyobbak betekintést nyerhettek a megyei rendőr-főkapitányság Jonatán Közterületi Támogató Alosztályának munkájába, bemutatkoztak a NAV keresőkutyái, de az érdeklődők megismerkedhettek a történelmi íjászat szépségeivel is.

A résztvevő szervezetek nem csupán sportolhattak és szórakozhattak, de főzőtudományukat is összemérhették: tíz csapat igyekezett elkápráztatni ínycsiklandó ételekkel a résztvevőket és a zsűrit.

Címkék: , ,hirdetés