A németek körözték a rakamazi férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai elfogták J. György 36 éves rakamazi lakost 2018. április 5-én. A férfi ellen a német hatóság által kiadott európai elfogatóparancs volt érvényben, bűnszervezetben elkövetett lopás elkövetésének gyanúja miatt. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai elfogták H. Szilveszter 26 éves tiszaörsi lakost 2018. április 5-én Kállósemjénben. A férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás elkövetésének gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő nyírmadai lakost 2018. április 5-én Pusztadoboson. A rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a járművezetéstől jogerősen el van tiltva. A 19 éves járművezetőt a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés