A Nemzeti Színház elítéli Stohl András "felelőtlen tettét"

A Nemzeti Színház elítéli Stohl András "felelőtlen tettét"
A színház vezetősége nevében Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója mélyen elítéli Stohl András felelőtlen tettét – olvasható a színház honlapján nyilvánosságra hozott közleményben.

A színház azt is közli, hogy június 2-ig nem térnek el a kiadott műsorrendtől, de a színész szereplésével kitűzött két ifjúsági előadást elhagyják.

A tájékoztatás szerint így a május 15-i Holdbéli csónakos és a május 22-i Berzsián és Dideki című előadás elmarad. A megváltott jegyek a váltás helyén 2010. június 2-ig visszaválthatók.

Stohl András szombaton hajnalban a Pest megyei Fót felé tartott, amikor valamiért áttért a szemközti sávba és ott két autóval is ütközött. Mindkét járműben megsérült egy-egy ember, egyikük súlyosan, a másik autós pedig könnyebben. Úgy tudni, a színész-műsorvezető a történtek után elhagyta a helyszínt, de a rendőrök otthonából előállították, majd vérvételre vitték.

A műsorvezető késő délután az RTL Híradó kamerája elé állt és elismerte, hogy ittas volt a baleset idején. Stohl András azt mondta: “Mérhetetlenül sajnálom a bácsit, akinek eltört a lába, és remélem, teljesen felépül majd. Igazából nem találok szavakat. Erre nincs mentség”. Stohl András szerint nyilvánvalóvá vált, hogy nem vezetheti az X-Faktor című műsort. Hozzátette: ezzel a mentalitással, amit ő most képvisel, nem fér bele, “hogy fiatal tehetségeket oktatgasson vagy jópofáskodjon”.

A Duna Televízió ősszel induló sorozata, a Tűzvonalban című produkció alkotógárdája kedden tart sajtótájékoztatót, a várható szereplőváltásról a forgatás helyszínén. Stohl András balesete kapcsán a filmgyártó cég bejelentésre készül: a szerep marad, de szereplőcsere lesz.

– Független Hírügynökség –
hirdetés