A nő két szóval leszerelte erőszakolóját – Az úgy kiakadt, hogy az áldozatnak kellett lenyugtatnia (18+)

Akt.:
Suleiman Abdirizak
Suleiman Abdirizak
London – A nő nem is sejtette, milyen pokoli utazás vár rá, amikor beült egy Uber sofőr autójába – ám azt végképp nem, hogy végül a rátámadó férfi fogja húzni a rövidebbet, méghozzá annyira kiborul, hogy neki kell megnyugtatnia.

A nő vacsorázni volt, és miután bort ivott, kissé rosszul lett, ezért hívott magának egy Ubert, hogy hazavigye. Egy 42 éves férfi sofőr érkezett érte, nevezetesen Suleiman Abdirizak, és miután a lány beült a kocsiba, elaludt. Arra ébredt, hogy áll a kocsi egy londoni zsákutcában, a sofőr pedig hátramászott hozzá, simogatja és a szájába tömi a nemiszervét.

– Csak akkor viszlek haza, ha leszopsz – mondta a sofőr a nőnek, akinek hirtelen eszébe villant a megoldás. A mai napig nem tudja, honnan jutott eszébe az a hazugság, ami megmentette az erőszakoskodótól, a két szó ami azonnal letörte a férfi kedvét. A lány ugyanis azt mondta: – HIV-fertőzött vagyok.

Erre a férfi pánikba esett, fogott egy vizes palackot és elkezdte kimosni a száját majd megmosni a péniszét, mert azt hitte, megfertőződött. A sofőr teljesen felspanolta magát, mire a lány nyugtatgatni kezdte, igaz, újabb hazugsággal, ami csak olaj volt a tűzre.

– Tudtam, hogy kiakadt – mondta a bíróságon a nő. – Azt mondtam neki, hogy segítek neki átjutni ezen, nekem már öt éve megvan, ne aggódj!

Abdirizak tagadja az ellene felhozott vádakat. A bíróságon az ügy tovább folytatódik.

Forrás: borsonline.hu
hirdetés