A női dolgozókat köszöntötték a katasztrófavédelemnél

A női dolgozókat köszöntötték a katasztrófavédelemnél
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel közösen köszöntötte a női dolgozókat szerdán délután az igazgatóságon, de a megye többi katasztrófavédelmi kirendeltségein sem feledkeztek meg a gyengébb nem képviselőiről.

Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának köszöntésével kezdődött a nőnapi ünnepség Nyíregyházán, majd Nagy József tű. ezredes, igazgató-helyettes Zorán, a Nő című dalszövegét osztotta meg a kolléganőkkel.

Ezt követően az igazgatóságon szolgálatot teljesítő női dolgozók korábban megörökített fényképeiből készült zenés összeállítást tekintették meg a résztvevők, majd az állomány férfi tagjai virággal kedveskedtek és megköszönték, hogy teljes értékű kollégaként minden nap ugyanúgy helytállnak a hétköznapokban is, mint férfi társaik.

A Nőnapon Mátészalkán, Fehérgyarmaton, Kisvárdán, Nyírbátorban, Baktalórántházán és Záhonyban is köszöntötték a női dolgozókat a kirendeltségvezetők, tűzoltó és őrsparancsnokok.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés