A nyár legszebb nap lányai a BOON-on!

A nyár legszebb nap lányai a BOON-on!
Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Gyönyörűek és szexisek. A borsodi szépségek megmutatták bájaikat a Borsod Online-on a nyáron. Nézze meg a legszebbeket!Kattintson a képekre, és nézze meg a nyár legszebb lányainak videóit!

Budaházi Szandra a Kelet Szépe 2010 egyik döntőse szeret táncolni, szeretne minél több kultúrát megismerni és minél több helyre eljutni. Imádja a napsütést valamint extrém és vízi sportok kedvelője! Mottó: “Egy mosoly nem kerül semmibe és nagyot visz véghez…”

Fotók Szandráról


Kinga 20 éves kisgyőri lány képeivel családjának és barátainak szeretne kedveskedni. Mottója:” Az élet szép és minden percét ki kell élvezni.”

Fotók Kingáról


Póta Krisztina, a Kelet Szépe 2010 egyik döntőse nagyon szeret főzni, és ha csak teheti a szabadidejét utazgatással tölti.

Fotók Krisztináról


Kinga 18 éves sárospataki diáklánynak sok programja lesz a nyár hátralévő részében, hiszen a balaton part és külföldi út is tervbe van véve, persze mind nagy bulikkal egybekötve.

Fotók Kingusról


Heni 19 éves miskolci lány a Miskolci Egyetem hallgatója, szabadidejében sokat olvas és zenét hallgat. A nyári szünetet teljes egészében pihenéssel tölti, amit vízparton szeret a legjobban.

Fotók Heniről

hirdetés