A Nyírbátor alaposan megizzasztotta a Fradit

A nagyot küzdő nyírbátoriak többet érdemeltek volna ezen a meccsen...
A nagyot küzdő nyírbátoriak többet érdemeltek volna ezen a meccsen... - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Ez volt az a mérkőzés, amelyen bár vereséget szenvedett a Nyírbátor, minden elismerés megilleti az NB I B-s férfi kézilabdacsapatot.

A bennmaradásért harcoló hazaiak ugyanis mindvégig izgalmas, kiélezett csatára kényszerítették a jóval esélyesebb, a tabellán második helyen tanyázó Ferencvárost.

A házigazdák alaposan megszervezték játékukat, különösen a védekezést, ami Kőrizs István kapus bravúrjaival párosult, ennek eredményeként az utolsó pillanatig szorosan alakult a találkozó. A Fradi az első félidőben kicsikart két gólos előnyét nem tudta növelni a folytatásban, igaz, egyenlíteni sem tudtak a szívósan harcoló bátoriak, pedig nem egyszer közel álltak hozzá… A történtektől függetlenül, miként az korábban is biztos volt, a Váczi-legénység sorsa az utolsó két fordulóban dől, így rendkívül fontos lesz a következő, riválisnak számító Balassagyarmat elleni, „négypontos” idegenbeli összecsapás.

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

VKK Nyírbátor–Ferencváros 18–20 (10–12)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Bujdosó Z., Mihály A.

Nyírbátor: Kőrizs I. – Fülöp G. 3, Csendes Á. 4, Erdős Z. 4/2, Hornyák Z. 2, Bíró Á. 2, Vasas Gy. 1. Csere: Csonka P., Kovács Á. 2, Nagy D. Edző: Váczi Sándor.

Kiállítások: 6, illetve 4 perc. Hétméteresek: 2/2 illetve 3/2. Junior: 18–49.
hirdetés