A nyírbátoriak nyerték a jubileumi tornát

Akt.:
A Nyírbátori FC nevét viselő csapat szerezte meg az elsőséget
A Nyírbátori FC nevét viselő csapat szerezte meg az elsőséget - © Fotó: Facebook
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Amikor 30 évvel ezelőtt, az első Karácsony Kupa teremtornát megszervezte tizenhat csapattal Lakatos Bertalan és Papp Attila, nem gondolták volna, hogy több évtizedes focihagyományt fognak teremteni.

A jubileumi rendezvényen – amelynek immár a Fehérgyarmat SC a házigazdája – 41 együttes lépett színre: a négy nap során gyakorlatilag mindvégig telt ház előtt, Kelet-Magyarország labdarúgóinak színe java, több határon túlról érkezett legénységgel együtt, mutatta meg magát a lelkes szatmári publikumnak. Nagyszerű hangulatú foci óévbúcsúztató volt, amelynek zárásaként Erdei Zoltánék, vagyis a nyírbátoriak emelhették magasba a serleget, úgy, hogy a csoportjukból, csak éppen hogy, mint legjobb harmadik helyezett jutottak a 24-es döntőbe.

KM

Karácsony Kupa

Fehérgyarmat, a torna végeredménye: 1. Nyírbátor FC, 2. Szamosker Kft., 3. Libavadászok, 4. IN-TEAM, 5. Üvegtigris FC, 6. Csilla Presszó Ajak.

Különdíjasok. A torna gólkirálya: Pankotai István (Szamosker Kft., 8 góllal). A torna legjobb kapusa: Nagy Máté (Libavadászok). A torna legjobb mezőnyjátékosa: Puskás Dávid (Nyírbátor FC). A torna legjobb hazai játékosa: Veress László (Fehérgyarmat SC)További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés