A nyírcsászái művház elől vitte a biciklit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2018. június 20-án Nyíregyházán ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 20 éves helyi férfit. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították a rendkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást indították. Az intézkedés során a rendőrök azt is megállapították, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves kántorjánosi lakos ellen. A férfi 2018. június 20-án Nyírcsászáriban a Művelődési Ház elől eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a bejelentést követően a férfit menekülés közben elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves tófalui lakos ellen. A nő 2018. június 20-án egy kisvárdai áruházban leemelte a pultról egy vásárló kasszánál felejtett mobiltelefonját, majd a készüléket a vállán lévő táskába rakta, és távozott az üzletből. A bolt biztonsági kamerájának felvételei alapján a rendőrök rövid időn belül azonosították és a rendőrkapitányságra előállították a nőt, akit szabálysértési őrizetbe vettek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés