A nyíregyházi egyesület tagjai együtt ünnepeltek

Kötetlen beszélgetésre is volt lehetőség az ünnepi műsor után
Kötetlen beszélgetésre is volt lehetőség az ünnepi műsor után
Nyíregyháza – Az immár hagyományos karácsonyi ünnepségét a napokban rendezte meg az Ízületi Betegek Szabolcs-Szatmár-Bereg-megyei Egyesülete.

– A verses és zenés megemlékezés után szerény ajándékkal köszöntük meg segítőinknek, dr. Bartha Attilának, a reumatológiai osztály főorvosának, nővéreinek, ápolóinak, gyógytornászának, dietetikusának az egyesületünk számára nyújtott önzetlen segítséget, valamint a Baptista Szeretetszolgálat Misszió Gondozási Központ vezetőjének az egész évben nyújtott támogatást. Ezt követően vendégül láttuk tagjainkat, jó hangulatú beszélgetés tette közvetlenné a betegek és gyógyító szakemberek kapcsolatát – tájékoztatta lapunkat az eseményről Fullajtár Andrásné, a civil szervezet elnöke.

– Dr. Bartha Attila főorvos első perctől üdvözölte és támogatta egyesületünk kezdeményezését, és a mostani rendezvényen is hangsúlyozta: szépen lassan összekovácsolódott egy betegcsoport, amely folyamatosan bővül, az összejöveteleinken pedig orvos és beteg egyaránt jól érzi magát. Munkánkhoz további sikert és kitartást kívánt, reményét fejezve ki, hogy ezen a délutánon minden résztvevő megfeledkezett egy pillanatra betegségéről, és néhány meghitt, családias, békés órát töltött el az egyesület tagjainak körében.

KM
hirdetés