A nyíregyházi emberölés gyanúsítottját keresi a rendőrség

Akt.:
A nyíregyházi emberölés gyanúsítottját keresi a rendőrség
Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 15000-234/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A román rendőrség Kolozsvár belvárosában elfogta az európai elfogatóparancs alapján körözött román férfit csütörtökön délután.


Korábban írtuk: A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, az 54 éves román állampolgár 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra. Az asszony az őt ért lövés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az eddigi adatok szerint az elkövető a cselekmény elkövetése után egy szürke színű, Dacia Loggia típusú személygépkocsival ismeretlen helyre menekült.

A feltételezett elkövetőről fényképfelvétel áll a hatóság rendelkezésére.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Sátoraljaújhelyen volt főorvos a Nyíregyházán gyilkoló férfi, szerelemféltés állhat a háttérben

Egy féltékeny, visszautasított orvos lehet az, aki felelős a nyíregyházi házaspár kivégzéséért. A külföldi orvos évek óta Magyarországon praktizál. A rendőrség továbbra is keresi az 54 éves román állampolgárságú férfit.


Lövöldözés volt Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsérült

Nyíregyháza – Lövöldözés volt szerda délután Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában.
hirdetés