A nyíregyházi Menta a debreceni Rapid Randin

Gáll Róbert és Izzi
Gáll Róbert és Izzi - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Partnerségi napot tartott a Civilek a Fiatalokért Egyesület és a Humánháló a Debrecenben és környékén tevékenykedő nonprofit szervezetek számára.


A rendezvényre a nemrégiben alakult nyíregyházi Menta Speciális Mentő- és Segítőkutya Egyesületet is meghívták. Az egyesületek, az alapítványok képviselői nem szokványos bemutatkozó előadással ismertették szervezeteik célját, hanem Rapid Randi keretében, ahol felvehették a személyes kapcsolatot.

A nemrégiben alakult nyíregyházi Menta Speciális Mentő- és Segítőkutya Egyesületet Betléri Ildikó és Gáll Róbert, az egyesület tagjai, valamint Izzi, a segítőkutya képviselte. Céljaik több helyi szervezetével találkoztak, így megállapodtak abban, hogy partnerszervezetekként közös rendezvényeket szerveznek, és esetlegesen közös pályázatok keretében dolgozhatnak együtt a megvalósítás érdekében. A rendezvényen részt vett dr. Széles Diána, Debrecen alpolgármestere is, aki kiemelte a civil kezdeményezések fontosságát, és örömmel konstatálta a kialakult partneri viszonyt.

KM
hirdetés