Sport

2013.09.21. 20:16

Bakta, Gyulaj: kéz a kézben

Nyírgyulaj - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójának szombati nyitányán két mérkőzést rendeztek. A Bakta és a Gyulaj ismét nyert, így mindkét csapat továbbra is hibátlan.

Nyírgyulaj - A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójának szombati nyitányán két mérkőzést rendeztek. A Bakta és a Gyulaj ismét nyert, így mindkét csapat továbbra is hibátlan.

Nyírgyulaj–Tuzsér 1–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Kósa Gy.

Nyírgyulaj: Kecskés G. – Dér I. (Szentjóbi R.), Czerula Zs., Kanál R. (Oxi R.), Pénzes Á. (Szép T.), Lakatos J., Erdei L., Gózner K., Mezei B. (Kónya M.), Horváth K., Berecz Zs. (Tímár Zs.). Edző: Lukács Tibor.

Tuzsér: Szőr I. – Setét R., Rusznák S., Semegi T., Bagoly Z., Gergely I. (Pakhomov), Lakatos T., Hriskevics., Dolhai M., Tott R., Iván A. Játékos-edző: Dancs Béla.

A két csapat nem hazudtolta meg önmagát, végletekig kiélezett mérkőzést játszott. A hazaiak akkor szerezték a győztes gólt, amikor az ellenfélnek már nem volt esélye az egyenlítésre.

Gól: Lakatos J. Kiállítva: Hriskevics (70. perc). Ifi: 2–2.

Lukács Tibor: – Nem játszottunk jól, de a szívünk a helyén volt, így újabb értékes skalpot gyűjtöttünk be.

Dancs Béla: – A fiúk próbáltak játszani, csak volt a pályán egy ember, aki ezt megakadályozta. Nagyon csúnyán belenyúlt a mérkőzésbe, nem tudom, hogy szándékosan, vagy ennyit ért hozzá... Hetek óta szorgosan szórják a sárga lapokat, most már a pirosat is, jó lenne, ha elmagyarázná valaki, ennek mi az oka? Ne ez legyen a bevételi forrás!


Baktalórántháza–Szatmár Unió FC 4–1 (3–0)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: ifj. Szilágyi S.

Baktalórántháza: Gazsi F. – Kántor F., Kozma J. (Marics I.), Csordás G., Szabó G., Rakóczi Zs., Lakatos I., Balogh Zs., Fábri Z., Marics G. (Éles Zs.), Molnár L. (Marics T.). Játékos-edző: Illés László.

Szatmár Unió: Pindzsula P. – Szűcs F., Rebegea, Chioreanu, Homorozan (Márton J.), Oprea (Szabó T.), Homoki G. (Orgován Gy.), Bakos B., Batfalschi (Gavrus), Balogh Zs. (Costea), Balás G. Edző: Siska Attila.

A Bakta okosan, a vendégek kulturáltan futballoztak – a hazai csapat érvényesítette akaratát és magabiztosan nyert.

Gól: Balogh Zs. 2, Marics G., Lakatos I., illetve Chioreanu. Ifi: 3–3.

Illés László: – Taktikus futballal nyertünk az önjelölt bajnokesélyes ellen. A helyzetkihasználással viszont elégedetlen vagyok.

Siska Attila: – Ha nem látom, nem hiszem el! Három 11-est és egy szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezető. Ilyen segítséggel mi is menetelnénk a bajnokságban. Természetesen az elmondottakért teljes mértékben vállalom a felelősséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!