A Nyíregyházi Tűzoltók bálján több elismerést is átadtak

A Nyíregyházi Tűzoltók bálján több elismerést is átadtak
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyíregyháza – Szombat este rendezték meg a nyíregyházi tűzoltók bálját a szabolcsi megyeszékhelyen, a Debreceni Egyetem Egészségügyi karának épületében. A rendezvényen közel háromszázan vettek részt.

Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg a 2017. évi rendezvényt, amelyet a Nyíregyházi Tűzoltók tavaly több év kihagyást követően hagyományteremtő szándékkal rendeztek meg ismét. Gerebenics Károly tű. alezredestől, a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjétől és Toldi András tű. őrnagytól, a nyíregyházi tűzoltóparancsnoktól az október 3-án, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szolgálati csoportok között második alkalommal megrendezett tűzoltási versenyen az első helyet elért „C” csoport versenyzői vehették át ünnepélyes keretek között az elismeréseket.

A szervezők idén határoztak úgy, hogy a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon a bál keretében adják át az Év Tűzoltója címet, amelyet idén Csicsvári Bálint tű. főtörzsőrmester érdemelte ki a kiemelkedő munkája elismeréseként.

A megnyitót követően a nyíregyházi hivatásos tűzoltók meglepetés tánca következett, amelyet Szőke Ágnes tanított be részükre a tavalyi sikert követően a közösség legnagyobb örömére.

A fő műsorszámot követően az 1983-ban megalakult Igrice néptáncegyüttes és az 1998-ban formálódott Desperado együttes is szórakoztatta az este folyamán a résztvevőket, az alaphangulatról pedig az L.K. Beat együttes gondoskodott.

A szervezők, a támogatókban is partnerekre találtak, így éjfélkor a tombolán értékes nyereményeket, köztük egy televíziót és egy hűtőszekrényt is kisorsoltak az ajándékutalványok és az ajándékcsomagok mellett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés