A nyíregyházi vállalkozások egy emberként álltak a jó ügy mellé

A Nyeste család reméli, hogy hamarosan saját otthonában hajthatja álomra a fejét
A Nyeste család reméli, hogy hamarosan saját otthonában hajthatja álomra a fejét - © Fotó: ÚjHÁZ Centrum
Nyíregyháza – Tavaly december elején leégett egy nyíregyházi család otthona. A tragédia következtében a ház lakhatatlanná vált, a Nyeste család pedig rokonokhoz kényszerült költözni. A megyeszékhely azonban egy emberként fogott össze értük, így a felújítási munkálatok már aznap elkezdődhettek.

Kémény és kiegészítők

– A tűzesetről én értesültem elsőként, nem volt kérdés, hogy segítsünk – mondta Vengrinyák Tibor. Az újHÁZ Centrum Farm Tüzép-telephelyének tulajdonosa elárulta: cégük egy 305 ezer forint értékű kéménnyel és a hozzá tartozó kiegészítőkkel támogatta a családot. Több nyíregyházi vállalkozással összefogva összeszedték a ház felújításához szükséges építőipari anyagokat.

Hálásak a segítségért

– Jelen pillanatban víz- és fűtésszerelőt keresünk, nemsokára jönnek a festők is glettelni a falat, így bízunk abban, hogy hamarosan ismét saját otthonunkban hajthatjuk álomra a fejünket – osztotta meg lapunkkal Nyeste Beáta, az érintett ház tulajdonosa, aki hozzátette: hálásak a közösség minden tagjának a sok segítségért, amit az elmúlt hónapokban kaptak.

Az újHÁZ Centrum országos hálózata 2016-ban indította útjára a Jót tenni jó elnevezésű kampányt a társadalmi felelősségvállalás nevében.

KMA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés