Ország-világ

2020.09.08. 07:14

Erzsébet királynő birtokán mozizhatnak a filmek szerelmesei

Az autósmozi ára igen borsos lesz, de cserébe fenséges a környezet.

Britain's Queen Elizabeth II attends a ceremony to mark her official birthday at Windsor Castle in Windsor, southeast England on June 13, 2020, as Britain's Queen Elizabeth II celebrates her 94th birthday this year. (Photo by TOBY MELVILLE / POOL / AFP)

Forrás: AFP/POOL

Fotó: TOBY MELVILLE

Autósmozit nyit a királynő a Norfolk megyei Sandringhamben – írja a hirado.hu. A téli rezidenciaként működő birtokot a koronavírus-járvány miatt még sokáig nem veszi igénybe a királyi pár – olvasható a Fox News oldalán.

A szeptember 25-i hétvégén nyíló filmszínházban több alkotás közül választhatnak az érdeklődők, mint például a Bohém rapszódia, a Toy Story, a Csillag születik, a Grease vagy a Vaiana. A mozijegyek ára, ami tartalmazza a foglalási díjat, körülbelül 15-16 ezer forintnak megfelelő összeg lesz, de cserébe nem mindennapi helyszínen élvezhetik a programokat a résztvevők.

A birtokon gondoskodnak a nassolnivalóról és az üdítőről is, hogy teljes legyen a moziélmény. Továbbá szigorúan ellenőrzik a járművek közötti távolságot a vírus elleni óvintézkedés jegyében.

II. Erzsébet és Fülöp herceg jelenleg a skóciai Balmoral-kastélyban tartózkodnak karanténban, az egészségük érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!