A Nyírsuli nyerte a tornát

A Nyírsuli nyerte a tornát
Szombaton rendezték Mátészalkán a Zeiss Gyermeklabdarúgó Tornát, ahol a 1999-2000-es korosztály nyolc csapata mérkőzött meg a legjobbnak járó trófeáért.

Március 4-én, szombaton az 1999-2000-es születésű gyerekekek rúgták a bőrt Mátészalkán, a Zeiss Gyermeklabdarúgó Tornán, amelyen 8 megyei gyermekcsapat vett részt.

Két csoportban játszottak a csapatok, a rendezvény végén mindkét csoport győztes csapata mérkőzött meg a bajnoki címért. A torna végén a nyíregyházi Nyírsuli labdarúgói játszhatták a döntőt a házigazda mátészalkaiakkal. A fináléban a megyeszékhelyi ifjak nyertek 2-0-ra.

A torna legjobb játékosa címet a Nyírsuli focistája, Kovács Levente nyerte el.

A győztes csapat névsora:

Berecz Rafael, Demeter Zalán, Hubicsák Zoltán, Kedves Ákos, Kovács Levente, Lakatos Patrik, Nagy Máté, Oroszi István, Vaskó György.

A gyerekek kiválóan fociztak, noha a futballt – szervezett keretek között – az elmúlt év szeptemberében kezdték el. Nagyban hozzájárult sikerükhöz edzőjük, Korpai Ferenc kitartó munkája, szeretete, odaadása.

A felvételeket és a tudósítást a rendezvényről kedves olvasónk, Demeterné Berencsi Tünde küldte szerkesztőségünknek.További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés