A pofátlanság netovábbja: tilosban parkoló luxusautótól nem fértek el a hordággyal a mentők

Akt.:
A pofátlanság netovábbja: tilosban parkoló luxusautótól nem fértek el a hordággyal a mentők
© Fotó: OMSZ
Budapest – Ha luxusautód van, mindent megtehetsz? A fotón látható autó tulajdonosa minden bizonnyal ezt gondolta, amikor leparkolt. Miatta nem tudtak eljutni egy eszméletlen beteggel a mentőautóig a mentők.

Budapesten egy V. kerületi lakáshoz riasztották a mentőket egy középkorú nőhöz, akinek fél órán át kellett küzdeni az életéért. A nőt végül sikeresen újraélesztették a mentők, az állapotát stabilizálták, majd hordágyra tették. Ám aztán rá kellett döbbenniük, hogy sehogysem tudják betenni a mentőautóba: időközben ugyanis egy luxusautó a ház kapuja elé parkolt, olyan közel az épülethez, hogy a mentők egyszerűen nem fértek el a hordággyal. A mentők a tűzoltók és a rendőrök segítségét kérték, ez mintegy negyedórás késedelmet okozott a mentésben.

Forrás: blikk.hu


Az autópályára hajtva ennél nagyobb őrültséget nem nagyon lehet csinálni
Nincs olyan sok szabálya az autópályára hajtásnak: egyetlen dologra kell figyelni igazán, hogy megfelelően felvedd a forgalom tempóját, és csak akkor sorolj be, ha biztonságosan tudsz sávot váltani. Ezt persze nem mindenki tartja be, de az alábbi sofőr új szintre emelte a balesetveszélyes besorol...
hirdetés