A pótszékek is megteltek a kisvárdai ankéton

Se szeri, se száma az új játékosoknak Kisvárdán.
Se szeri, se száma az új játékosoknak Kisvárdán. - © Fotó: Bodnár Tibor
Kisvárda – Se szeri, se száma az új játékosoknak, a szurkolók pedig nagyon várják a várdai NB II-es premiert.

Fő az optimizmus! A kisvárdai futballcsapat szurkolói ankétjának rendre otthont adó Bessenyei György Gimnázium dísztermében jócskán helyeztek el a pótszékekből, és nemcsak az új játékosoknak kijelölt sarokban (ahová nem büntetésből ültették őket), hanem az érdeklődők számára fenntartott helyeken. Szükség is volt a pótszékekre, hiszen jelentős volt az érdeklődés – hiába, ez már NB II.

A kisvárdai kötődésű nemzetfejlesztési miniszter, dr. Seszták Miklós sem hiányozhatott (neki legyen mondva, ő az NB III-as időkben is jelen volt), nyitóbeszédében a két évvel ezelőtti időszakot hasonlította össze a mostanival. Szavaiból kitűnt, változtak a lehetőségek Kisvárdán, elég csak az átadásra váró klubházat, a már kész tervekkel rendelkező új stadiont és az atlétikai központot említeni – utóbbit ugyancsak használhatják majd a futballisták.

A körülmények változását jelenti az, hogy amíg két éve ajándékként tekintettek a várdaiak a másodosztályú szereplésre, addig most Révész Attila szakmai igazgató kiadta a jelszót: a 7–11. hely megszerzése a cél, és azért csak azért fogalmazott ilyen szerényen, mert elsőre nem akarnak nagyobbat álmodni.

A jó szereplés letéteményesei pedig a futballisták, az alaposan megerősített keret tagjai lehetnek. Egymás után jöttek sorba az új játékosok, akik Erős Gábor csapatkapitánytól vehették át mezeiket. Megkapta a mezét Kulcsár Kornél is, a nagy ígéretnek tartott, de nehezen kezelhető korábbi kaposvári, szombathelyi, zalaegerszegi és mezőkövesdi játékossal szóbeli megállapodást kötöttek. A legjobban csengő név még így is kétségkívül Rajczi Péteré, az egyelőre sérüléssel bajlódó korábbi 11-szeres válogatott játékost nyomban meg is választották a társak a kapitány helyettesének.

 
hirdetés