A presszó előtt garázdálkodtak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
A presszó előtt garázdálkodtak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 24-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Bella 25 éves, B. Fanni 21 éves és K. Ádám 21 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három fiatal 2013. december 24-én éjszaka egy nyíregyházi lakóház előtt egy korábbi konfliktus miatt összeveszett négy ismerősével. A két lány és a fiú a vita hevében a négyfős társaság tagjai közül egyet – egyet pofon vágott, valamint az egyik lány belerúgott haragosa autójába. A rendőrség a bejelentést követően a három fiatalt a helyszínen elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Ö. József 45 éves, Ö. József 23 éves és Ö. Péter Richárd 20 éves nagyecsedi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2013. december 24-én 17 óra 30 perckor egy nagyecsedi presszó előtt előzetes szóváltást követően bántalmazott egy szintén nagyecsedi 40 éves férfit és 38 éves feleségét. A rendőrök a három férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés