A rendőri hivatást is népszerűsítették a közfoglalkoztatási kiállításon

A rendőri hivatást is népszerűsítették a közfoglalkoztatási kiállításon
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai idén is részt vettek a megyei Kormányhivatal által szervezett III. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár elnevezésű rendezvényen a nyíregyházi Continental Arénában 2018. szeptember 6-án.


Kollégáink a rendőri hivatást népszerűsítették, továbbá az érdeklődőknek felvilágosítást adtak a határvadász-képzésről is. Információt adtak a jelentkezés feltételeiről és módjáról, a felvételi eljárásról, valamint a képzés menetéről és a rendőri munkáról. A kollégák a részletes tájékoztatás mellett lehetőséget biztosítottak a jelentkezési lapok közös áttekintésére is.

A hivatásos szolgálat iránt elkötelezettséget érző és a határvadász-képzés iránt érdeklődők tájékozódhatnak és jelentkezhetnek a kijelölt toborzócsoportoknál és bármely rendőri szervnél.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza - Harmadik alkalommal rendez Közfoglalkoztatási Kiállítást és Vásárt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházán, a Continental Aréna parkolójában. A csütörtöki eseményen 74 település képviselői mutatják be a Járási Startmunka programok során termesztett és előállított...
hirdetés