A reptéri parkolás kényelmes és megfizethető

Akt.:
A reptéri parkolás kényelmes és megfizethető
Kétségtelen, hogy a reptéri parkolás biztosítja a legkényelmesebb megoldást, ha ki kell jutnunk a reptérre. Ha a reptér saját fenntartású parkolóit választjuk, mentesülünk a tömegközlekedés kényelmetlenségeitől és a borsos taxis díjak sem jelentenek kiadást. A reptéri parkolás mellett szól, hogy az utóbbi években jelentősen javult minden társított és biztonsági szolgáltatás minősége, miközben a parkolási árak a földön maradtak.

A reptéri parkolás kétségtelenül a legkényelmesebb módja a kiutazásnak, ezért egyértelműen érdemes jobban megismerni ezt a szolgáltatást. Összefoglaljuk, mire számíthatunk, milyen zónák közül választhatunk, milyen hozzáadott szolgáltatásokat kínálnak és mindez mennyibe kerül.

Parkolj a terminál kapujában!

A bud.hu munkatársa segítségével összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a reptéri parkolás kapcsán. Kétségkívül a legnépszerűbb és legkényelmesebb megoldást az úgynevezett Prémium Parkoló biztosítja, ami közvetlenül a terminál bejáratánál helyezkedik el. Ez a parkoló remek választást jelent mindazoknak, akik gyors és kényelmes megoldást keresnek és jellemzően rövid időt szeretnének várakozással tölteni. Ráadásul az 5 percen nem meghaladó várakozás teljesen ingyenes, így a ki- és bepakolásra és a búcsúzásra ez egy tökéletes helyszín. Érdemes tudni azonban, hogy az átparkolással ügyeskedők nem úszhatják meg a parkolási költséget, hiszen a rendszer napi két ingyenes várakozást tesz lehetővé.

Amennyiben a Prémium Parkoló megtelt, a Terminál Parkolóban találhatunk megfelelő parkolási lehetőséget. Noha ezek a helyek nem közvetlenül a terminál bejáratánál helyezkednek el, viszont 1 perc sétával kényelmesen elérhetők. Ráadásul már kisbuszokkal és egyéb nagyobb méretű járművekkel is parkolhatunk itt, hiszen nemrégiben úgynevezett XXL parkolóhelyeket alakítottak ki ebben a zónában.

Kiemelt szolgáltatások a Business és a Holiday Parkolóban

Amennyiben hosszabb külföldi tartózkodást tervezünk, a Business és a Holiday parkolók jelentenek jó választást. Ezek akár több napos, sőt több hetes parkolás esetén is megfizethető szolgáltatást kínálnak. Érdemes tudni azonban, hogy a két kategória jelentősen eltér egymástól, ami nem csak a társított szolgáltatások, hanem a parkolási költségek tekintetében is megmutatkoznak.

A Business Parkoló kiemelt biztonsági szolgáltatásokat kínál, aminek köszönhetően még nagyobb biztonságban tudhatjuk a gépkocsinkat. Ennek köszönhetően egyáltalán nem kell aggódnunk az autónk épsége miatt, mivel a technikai megoldások mellett kiemelt élőerős biztonsági szolgálat is működik a zónában. A kiemelt biztonsági szolgáltatások miatt a zóna parkolási díjai magasabbak, viszont mindenképpen megfizethetők.

A reptéri parkolás abban az esetben is jó választást jelenthet, ha hosszabb időt szeretnénk külföldön tartózkodni. A Budapest Airport parkolási díjszabása évről évre változik, igyekeznek minél inkább vonzóvá tenni ezt a lehetőséget. Ennek az üzletpolitikának köszönhető, hogy egyre több olyan parkolóhely áll az utazók rendelkezésére, amelyek hosszú külföldi tartózkodás esetén is megfizethető.

Három Holiday parkoló áll az utazók rendelkezésre, ezek a szolgáltatási körükben és a díjszabásukban is némileg különböznek egymástól, így mindenki megtalálhatja azt a zónát, ami a leginkább megfelelő az igényeinek. A részletek megtalálhatók a bud.hu honlapon.hirdetés