A Rotary Mikulása Kisvárdán

Akt.:
A Mikulás délután
A Mikulás délután - © Fotó: Magánarchívum
Kisvárda – Három évvel ezelőtt – kezdte tájékoztatóját a szerda délutáni Mikulás program főszervezője Lukácsné Csizmadia Gabriella, a kisvárdai Rotary Klub soros elnökasszonya – kedves hagyományt teremtett a kisvárdai Rotary Klub és ifjúsági szervezete az Earlyact csapata, a Váry Emil Általános Iskola jelenleg 7/a osztályos diákjai.

A Csigaház Korai Fejlesztő Központ gyermekei számára mikulásműsorral kedveskedtek. Azóta minden év december 6–án szeretetet és mosolyt visznek a nagyobbak a kisebbeknek, s mindig lelkesen készülnek a közös ünneplésre.

Fotó: Magánarchívum Fotó: Magánarchívum ©

A mostani alkalommal 73 apróság és szüleik voltak részesei a Konferencia Központban megrendezett színvonalas műsoruknak. A kicsik nagy örömmel fogadták a Rotary Klub Mikulását, aki a klubtagok felajánlásának köszönhetően mindenkinek hozott ajándékot.

Fotó: Magánarchívum Fotó: Magánarchívum ©

A Mikulási műsort és táncot Ténai Nóra és Kovács Zsuzsanna tanították be a fellépőknek. Az ifjúsági szervezet, az Earlyact csapat tagjai gyakorolják az ajándékozás művészetét.

Fotó: Magánarchívum Fotó: Magánarchívum ©

Anne Frankal együtt vallják, hogy:

Adj és kapni fogsz, sokkal többet, mint valaha gondoltad volna. Adj, adj mindig többet és többet, bízz, tarts ki, és adj! Az adakozástól még senki sem lett szegény!” Anne Frank

– Vincze Péter –
hirdetés