A rózsakert varázsa

Akt.:
Vonzó a Luby-kastély a házasulandóknak is
Vonzó a Luby-kastély a házasulandóknak is - © Fotó: KM
Nyíregyháza, Nagyar – Az Álompár esküvői kiállítás és vásár vendége lesz a nagyari Luby Kastélymúzeum is.


A Kelet-Magyarország február 2–3-án ismét megrendezi az Álompár esküvői kiállítást és vásárt, ahol az érdeklődők a legújabb trendekkel ismerkedhetnek meg. Ott lesz a kiállítók között a nagyari Luby Kastélymúzeum Kft. is, amely exkluzív helyszíneket kínál a házasságkötés előtt állóknak.

A romantika fellegvára

Száznegyven esztendeje, 1879-ben Luby Géza a menyasszonya érkezésére építtette a nagyari kastélyt. A nemesi pár otthonaként szolgáló épületet gyönyörű park vette körül, amely Luby Géza másik nagy szerelmének, a rózsakertnek adott otthont.

A Rózsakirálynak is nevezett Luby Géza kitűnő ízlésével Magyarországon egyedülállónak számító rózsaligetet hozott létre, amelyben minden nap romantikus sétát tettek a feleségével. Manapság a nagyari Luby-kastély ideális esküvői helyszín.

– Próbálunk teljesen mást nyújtani, mint a többi házigazda, mert tudjuk, hogy a párok arra vágynak: az övék legyen a legkülönlegesebb esküvő. Ezt szolgálja többek között az éttermi kínálatunk megváltoztatása is: például olyan rendhagyó ételekkel várjuk a vendégeinket, amelyeket máshol nem találnak meg, így nyulat, gyöngytyúkot, fácánt és bivalyt is kínálunk a hozzánk betérőknek – említette Gódor Anita igazgató.

A rózsakert a romantika fellegvára: az exkluzív, elegáns környezet emeli az esemény pompáját.

KM


Közülük kerül ki a Kelet 2019-es álompárja. Az Álompár esküvői kiállításon február 3-án 14.00 órától kiderül, ki lesz a befutó. Gyertek szurkolni és egy fantasztikus hangulatú vetélkedőn szórakozni! A döntőbe jutott öt páros: Dalanics Anita és Krausz Márk Nyárádi Renáta és Var...
hirdetés