A sátánistáktól féltik a cicákat

A sátánistáktól féltik a cicákat
© Illusztráció: getty images
A macskabarátok Facebookon hívták fel az emberek figyelmét a bajra, nevezetesen, hogy be kell zárni a fekete és a fehér macskákat Halloween előtt, mert ellopják őket a sátánisták. Szerintük a sátánisták azért gyűjtik a macskákat, hogy egy szörnyű rituálé keretein belül brutálisan feláldozzák az állatokat.

– Aki úgy véli, hogy ha feláldozza a macskákat, akkor valami nagyon jó fog vele történni, arra torz gondolkodás jellemző. A fekete macskával kapcsolatban évszázadok óta élnek babonák Európában, s csakis rajtunk múlik, hogy mennyire vesszük őket komolyan – mondta el a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. – Úgy gondolom, a babonák az életünk részei, de meg kell tudnunk húzni egy határt. Ugyanis a és feláldozása nemcsak beteges, de büntetendő is.

Forrás: borsonline.hu


Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk! Hisz a túlvilági erők jelenlétében? Persze, hogy hisz!...
hirdetés