A sétáló utca, mint közösségi tér Kisvárdán

Főtér–Parti táncbemutatója
Főtér–Parti táncbemutatója - © fotó: archív / Vincze Péter
Kisvárda – Kulturális események, sport és szabadidős tevékenységek, csoportok, egyesületek, ősi mesterségek bemutatásával indult el Felső–Szabolcs központjában 2013–ban először, a Főtér–Parti rendezvénysorozata, mely már hagyománnyá vált Kisvárdán.

A Város Önkormányzata, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza, a Várday István Városi Könyvtár valamint a Rétközi Múzeum és Baráti Köre ez évben már harmadszor indítja útjára 2015. Főtér Partiját Kisvárda Sétáló utcájában a Főtéren, melynek indító programja május 29–én volt. A rendezvényekre olyan programokkal várják az érdeklődőket hétvégeken, a piactéren, amelyek a közösségi együttléthez, az információ és eszmecseréhez is lehetőséget nyújtanak, s ezzel válhatnak a társadalmi élet központjává.

Főtéri zenélés

Az idei évben is folytatódtak és tovább folytatódnak a programok. A következő Főtér–Parti programjában főtéri zenélés lesz. A holnapi Főtér–Parti programjában a Tik–Tak együttes lép fel a Sétáló utcában lévő Béres parkban július 31–én /pénteken/ 19.30–tól.

– Vincze Péter –
hirdetés