Helyi közélet

2008.09.16. 14:37

Életveszélyesen megsérült a teherautó gázolása nyomán

<p>Nyíregyháza - Egy eszméletlen gyalogost kellett lélegeztetve kórházba szállítani kedden délben Nyíregyházán, amikor egy teherautó ütötte el a Petőfi utcán. <dia width="900" height="700" alt="Életveszélyesen megsérült a teherautó gázolása nyomán 2008.09.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_letvesz_lyesen_megs_r_lt_a_teheraut__g_zol/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Életveszélyesen megsérült a teherautó gázolása nyomán 2008.09.16." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080916tgk_gyalog_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A helyszíni információ szerint egy teherautó indult el a jelzőlámpa szabad jelzésére a MÁV állomás felé tartva a Petőfi utcán Nyíregyházán. A Kiss Ernő utca közelében egy gyalogos férfi próbált átkelni a zebrán de nem várta meg a zöld jelzést, és az érkező teherautó elé lépett, ami rövid fékezés közben elgázolta.

A földre zuhanó gyalogos eszméletlen volt, a mentők stabilizálták, majd kórházba szállították, de állapota súlyos.

Az utat a rendőrök lezárták, és eljárást indítottak a felelősség megállapítására.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában