A srác most pénzt gyűjt, hogy felvilágosító órákat tartson: a tampon csak azért kell, mert a nők nem tudják kontrollálni a veséjüket

Akt.:
A srác most pénzt gyűjt, hogy felvilágosító órákat tartson: a tampon csak azért kell, mert a nők nem tudják kontrollálni a veséjüket
Nagy-Britannia – Amikor azt hiszed, az emberi butaságnak nincs már mélyebb kútja, tüzesebb pokol-bugyra, sötét liftaknája, az élet az arcodba dörgöli, hogy… de!


Igazából ezt már nem nagyon akarjuk elhinni… Lehet, hogy a srác viccel? Ő sem gondolhatja komolyan. Ryan Williams, aki korábban azért fakadt ki, mert csökkenteni akarták a tamponok áfáját, ismét támadást intézett a nők és a tampon ellen: szerinte nem őt, hanem másokat kéne biológia órára küldeni, amiért nem hisznek neki, a tampon luxus termék, csak azért van szükség rá, mert a nők nem képesek kontrollálni a veséljüket.

Most indított egy pocsék helyesírással kitöltött GoFundMe oldalt, ahol pénzt lehet neki adományozni: a cél, hogy összegyűljön 1000 font, amiből felvilágosító órákat finanszírozna – ezeken az órákon elmagyaráznák szépen a nőknek, hogy igazából ők tehetnek a menstruációs foltokról – mert nem bírták ki a wc-ig az utat.

Nos. A kérdés tehát: ez vajon egy provokatív vicc a kölyök részéről, vagy tényleg ennyire buta?

Forrás: mirror.co.uk


A tinifiú szerint luxustermék a tampon – Szerinte a nőknek “meg kell tanulniuk kontrollálni a veséjüket”

“Ha egy nő nem tudja visszatartani a menstruációját, amíg ki nem ér a vécére, az legyen az ő baja, és ne az adófizetőké.” A 19 éves Ryan Williams nem érti, miért mondogatják neki az emberek, hogy elő kéne vennie az iskolai biológia tankönyvet.
hirdetés