A szerbek humoruknál maradtak

A szerbek humoruknál maradtak
Ismerve a szerbek temperamentumát, déli szomszédainknál aligha fogadták kitörő örömmel a futballválogatott eddigi két világbajnoki vereségét.

Pavlovics Predrag, az élvonalbeli nyíregyházi férfi kosárlabdázók magyar és szerb útlevéllel is rendelkező menedzsere a minap szülőhazájában járt, így egy kis hangulatjelentésre kértük.

– Természetesen rosszul esett a szurkolóknak a válogatott két veresége, különösen az argentinoktól kapott féltucat gól – mondta az egykori kiváló kosaras. – A hollandok elleni meccs után sok kritika érte a kapitányt, hogy miért nem játszik a gárda támadóbb szellemben, az újságírók észrevételeire reagálva Petkovics több támadót rakott a csapatba a dél-amerikaiak ellen. Ez lett a vége! Látni kell, ez a csapat inkább védekezni tud, amit jelez, hogy a világbajnoki selejtezőkön tíz meccsen mindössze egy gólt kapott, most kettőn hetet. Amúgy a szerbek a humoroknál maradtak, terjed most egy vicc, ami szerint döntetlen született az argentinok ellen. Három gól az első félidőben, három a másodikban…

A szerbek kiesése után mi más lehetne a cél, minthogy szerdán szépen búcsúzzanak a világbajnokságtól.

– Az Elefántcsontpart elleni meccs sem lesz könnyű, de most már tét nélkül játszhatnak honfitársaim – folytatta Pavlovics. – Amúgy pedig én már tudom, hogy kik fogják játszani a döntőt, de nem árulom el… Legyen elég annyi, hogy a folytatásban Brazíliának, Angliának és Ecuadornak szurkolok.

– Bodnár Tibor –
hirdetés