A szeretet az új évben sem vallott kudarcot

Akt.:
A 4 éves Ronaldo érdeklődve nézegette a család új ajándékát
A 4 éves Ronaldo érdeklődve nézegette a család új ajándékát - © Fotó: a szerző
Kék – Olvasóink újra bebizonyították, hogy a szeretetteljes odafigyelés, a segítőkészség lángja nem alszik, nem aludhat ki a szívekben karácsony után sem, az önzetlen felajánlásoknak az év bármely szakában örülnek a nehéz körülmények között élő családok.

Nincs ez másképpen annak a kéki családnak az esetében sem, akikhez nemcsak tavaly karácsonykor, hanem az új esztendőben is ellátogatott – ahogyan az öt gyermekét egyedül nevelő édesanya, Anita fogalmazott – a „Kelet Jézuskája”. Az olvasóinktól kapott zsákok, dobozok ezúttal is hasznos holmikat (ruhák, cipők, ágynemű, játékok) rejtettek, a gyerekek azonban – érthető módon – annak a számítógépnek örültek a legjobban, amely ezentúl a tanulásban, internetezésben segíti majd őket.

A család legkisebb tagja, a 4 éves Ronaldo a mozgásszervi problémái miatt állandó felügyeletet és rendszeres kórházi szakellátást, fejlesztő foglalkozást igényel, ezért a családnak nagy szüksége lenne még egy fedett, masszív babakocsira, amivel kezelésekre tudnák vinni a kisfiút.

PI

Címkék: , ,hirdetés