Nyíregyháza hírei

2015.02.02. 22:02

Ketten meghaltak egy balesetben a 49-es főúton Győrteleknél, az utat lezárták

Nyíregyháza, 2015. február 2., hétfő (MTI) - Ketten meghaltak, amikor egy személyautó és egy teherautó összeütközött a 49-es főút Győrtelek és Ököritófülpös közötti szakaszán hétfő este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2015. február 2., hétfő (MTI) - Ketten meghaltak, amikor egy személyautó és egy teherautó összeütközött a 49-es főút Győrtelek és Ököritófülpös közötti szakaszán hétfő este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Dóka Imre zászlós elmondta: egy magyar rendszámú autó és egy autóalkatrészeket szállító román rendszámú kamion karambolozott. A balesetben a személyautóban utazó férfi és nő a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a csengersimai magyar-román határátkelőhelyre vezető főutat teljes szélességében lezárták. A rendőrség tájékoztatása szerint a forgalmat Porcsalma, Tyukod és Nagyecsed irányába terelik el.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!