“A szilveszteri fogadalmak, ígéretek általában hamar kudarcba fulladnak”

Bögre Szilvia
Bögre Szilvia
Nyíregyháza – Szilveszterkor sokan igyekeznek megfogadni ezt-azt, mondván, jövőre másképp lesz! Én ebben nem hiszek! Attól, hogy új év kezdődik, alapvetően semmi sem változik, hacsak nem teszünk érte! – mondta Bögre Szilvia, amikor megkérdeztük, tett-e fogadalmat az újévre.

Vinnai-Fazekas Erika így válaszolt: – A szilveszteri fogadalmak, ígéretek általában hamar kudarcba fulladnak. Az a fontos, hogy legyenek reális, jó céljaink, és ezeket az év minden napján tartsuk szem előtt!

vinnai

Nagy Tünde és Horváth Árpád nem az új évre, hanem az új évben tesznek fogadalmat, nevezetesen azt, hogy mindhalálig hűségesen szeretni fogják egymást.

– Az idén összeházasodunk! 2016-ban örökre összefonódik a sorsunk, az életünk! – újságolta Tünde.

nagy

Árpád megfogadta: búcsút int egy időre másik nagy szerelmének, a focinak, hogy teljes figyelmét és energiáját a szerelmének szentelhesse.

horvat

Huszti Alexandra nem várt az elhatározásokkal szilveszterig. – December elején letettem a cigarettát. Nagyon jól megy a leszokás, szilveszterkor sem estem kísértésbe – mesélte büszkén.

huszti2

Testvére, Huszti Nikolett – megirigyelve nővére teljesítményét – megfogadta, hogy követi a példáját, de nem feltétlenül az új esztendő hajnalától.

huszti

KM-PI
hirdetés