A szokásos: telt ház, izgalmak Gyarmaton

Akt.:
A Szatmár Tiber együttese vitte el a pálmát a gyarmati tornán
A Szatmár Tiber együttese vitte el a pálmát a gyarmati tornán - © Fotó: Bereczki Zoltán
Fehérgyarmat – Immár 28. alkalommal rendezték meg a fehérgyarmati sportcsarnokban, a Karácsony Kupa teremlabdarúgó tornát.

Ahogy az ebben a szatmári kisvárosban már szinte szokás, a megye egyik legjelentősebb múlttal rendelkező kispályás eseményén 34 csapat szerepelt és három napon át megtelt a nézőtér. A „hazaiak” mellett a Dunántúltól kezdve, a fővároson át, a szomszédos megyékből számos kiváló labdarúgó tiszteletét tette játékosként a rendezvényen, sőt a határainkon túlról, Kárpátaljáról is érkezett három, Romániából pedig két komplett együttes, de még szerb vendégjátékos is pályára lépett.

A rendező klub, azaz a Szatmár Unió FC szimpatizánsai, egy kicsit búslakodhattak, hogy kedvenceik, közül az egyik legénység még a selejtező csoportban, a másik pedig a legjobb 16 között, búcsúzni kényszerült. Kárpótolta őket a rengeteg színvonalas mérkőzés, a döntő napjának egészen elképesztő izgalmai. A végső sikert – hétméteres párbajt követően – a Szatmár Tiber aratta, így Oroszi István csapatvezető emelhette magasba a győztesnek járó serleget.

– KM –

Karácsony Kupa

A fehérgyarmati torna végeredménye:
1. Szatmár Tiber, 2. SV Team, 3. Szamosker Kft., 4. Winners.
Különdíjasok. Gólkirály: Adrian Marinas (Szamosker). Legjobb kapus: Pécsi Viktor (Szatmár Tiber). Legjobb mezőnyjátékos: Mezei Norbert (SV Team). Legjobb hazai játékos: Bodó Richárd (FSC Unió Nyírség).
hirdetés