A Szpari döntetlennel zárta az évet

Nyíregyháza – A negyedik helyen telel Lucsánszky Tamás csapata.

Hideg, szeles idő várta vasárnap Tatabányán az idei búcsúmeccsén a pályaválasztó Budaörs és a vendég Szpari játékosait, köztük a sérülés miatti hosszú kihagyás után kezdőként lehetőséget kapó Rubus Tamást. A budaörsiek kezdtek eredményesebben és hamar előnyhöz jutottak Kékes Alexander révén. Sokáig nem örülhettek, mert Kesztyűs Barna egalizált. A játékrész hátralévő részében főként mezőnyben pattogott a labda, igaz néhányszor mindkét kapusnak volt tennivalója.

Szünet után újfent a budaörsiek ébredtek fel hamarabb és Czvitkovics Péter a gólpassza után immár találatot tis jegyezhetett. A Szpari rátett egy lapáttal, Pekár László közel állt az egyenlítéshez, ám szabadrúgását nagy bravúrral védte Bese Balázs. Nem sokkal később azonban tehetetlen volt, mert egy tetszetős nyíregyházi akció végén Sinanovics Sinan nem hibázott. A hátralévő időben a Spartacus megpróbálta megszerezni a három pontot érő találatot, ám bár volt rá lehetőség, nem sikerült. Így az idei utolsó meccsen maradt a döntetlen.

Budaörs – Nyíregyháza Spartacus 2-2 (1-1)

Tatabánya, 200 néző, v.: Dolnegó (Punyi, Márkus)
Budaörs: Bese – Menyhárt, Ódé, Kékesi, Tányéros, Csobánki (Sajbán Miklós 79.) , Sajbán Máté, Bakos, Horváth R., Czvitkovics, Horváth E.(Deli, 75.). Szakmai igazgató: Bognár György.
Spartacus: Jova – Hinora, Fodor, Kelemen, Farkas – Kártik, Rubus (Rezes, 60.) – Sinanovic (Bajzát 84.), Kesztyűs (Papp 84.), Pekár – Gajdos. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

5. perc: Czvitkovics beadását Kékesi 8 méterről fejelte a kapuba, 1-0.

11. perc. Sinanovics begurítása után Kesztyűs 6 méterről nem hibázott, 1-1.

53. perc: Czvitkovics 22 méterről lőtt a léc alá, 2-1.

70. perc. Gajdos Zsolt 14 méteres lövése a kapusról Sinanovics elé pattant, aki 8 méterről lőtt a kapuba, 2-2.
hirdetés