A Szpari győzelme a Lázár Bence Emlékgálán

A Szpari győzelme a Lázár Bence Emlékgálán
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus nyerte pénteken Kecskeméten az I. Lázár Bence Emlékgálát! – adta hírül a klub honlapja.

A csapat veretlenül zárta a csoportmeccseket – a Fradit is legyőzve – majd az elődöntőben büntetőkkel nyert a Szolnok ellen. A fináléban az a Kiskunfélegyháza volt az ellenfél, melyet a csoportmeccsek során 4-0-ra vert a Szpari. Ezúttal sem kapott gólt a Nyíregyháza – Tuska János végig remekül védett a tornán – Törtei Tamás mesterhármasával viszont 3-0-ra nyert a Spartacus, így elhozta a csapat Kecskemétről a vándorserleget!

A Lázár Bence Emlékgálán tíz csapat vett részt, az együttesekben pedig több mint 50 korábbi élvonalbeli, illetve 20 korábbi válogatott labdarúgó lépett pályára. A Nyíregyháza Spartacus az alábbi kerettel vett részt: Tuska János, Törtei Tamás, Homann Richárd, Rubus Tamás, Szatke Zoltán, Balogh Zoltán, Illés Gyula, Márton István, Ádámszki Róbert, Papp Tibor.

A Spartacusnak nyíregyházi szurkolók a helyszínen is szorítottak, köszönjük nekik a buzdítást! Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány számára kerül felajánlásra. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása.
hirdetés