A Szpari győzni megy Vácra

Szpari
Szpari
Meggyógyultak a betegek, felépültek a sérültek, bizakodva várják a meccset Minczérék.

Pénteken igencsak nyári időben vezényelte a tréninget játékosainak Brekk János, a nyíregyháza Spartacus mestere. Szombaton nemcsak a meleg miatt várnak majd forró percek csapatára Vácon, hiszen a Duna-partiak az előző fordulóban Békéscsabáról tértek haza 1 ponttal (2-2). A két együttes azonos pontszámmal bír (31), ám Híres Gábor együttese két hellyel előrébb van a tabellán, jelenleg a kilencedik. Itt a lehetőség az előzésre!

Meleg lesz és hosszú az utazás

– Lassan összeállunk, bár még nem mindenki van százszázalékos állapotban, de meggyógyultak a sérültek és a betegek, lejárt az sárgások eltiltása – indított lapunk tájékoztatását Brekk János.
– Kezdünk kiegyenesedni, amire szükség van, hiszen a hátralévő hat fordulóban öt kiesése ellen menekülővel játszunk, a hatodik pedig a bajnokaspiráns Szolnok. Célunk a bennmaradás, ehhez viszont szombaton is pontot vagy pontokat kell szereznünk Vácon. Tavasszal jó az idegenbeli mérlegünk, remélem szombaton is veretlenek maradunk.
– Győzni megyünk Vácra, ám nem esünk kétségbe, ha csak döntetlen lesz a vége. Inkább az időjárás aggaszt, a váratlan meleg, valamint a hosszú buszozás. De hát a foci és az időjárás már csak ilyen, egyszer gyenge, máskor erős csapat ellen kell játszani, egyszer rossz, másszor pedig jó időben.

– Mán László –
hirdetés